Branding

Ontdek deze 4 leuke lettertypes

By 20 maart 2019 No Comments

Ontdek deze 4 leuke lettertypes

De mooiste quotes hebben de leukste lettertypes, de leukste logo’s worden gecreëerd met een simpel font. Vandaag delen we onze favorieten lettertypes. Een leuk lettertype kiezen voor je logo en huisstijl is heel belangrijk. Het draagt namelijk enorm bij aan de uitstraling die je wilt creëren. Een lettertype is in het ontwerp heel bepalend en kan deze maken of breken. Elk lettertype heeft zijn eigen uitstraling en daarom is het belangrijk eerst na te denken over wat je wilt uitstralen voordat je een lettertype kiest. MyFonts heeft meer dan 130.000 beschikbare lettertypes beschikbaar.

Waar vind je deze lettertypes?

Lettertypes (fonts) kun je op heel veel websites downloaden. Sommige lettertypes zijn bagger, de meeste gewoon goed en sommige uitstekend. Wij letter er ook op of ze speciale tekens bevatten (é, á, ü, etc.) en of ze cijfers en hoofdletters hebben:

Een font is meer dat alleen een lettertype, het is een grafisch element wat een groot aandeel heeft in het bereiken van je doelgroep. Het roept emoties op, dus zorg ervoor dat je het juiste lettertype kiest.

Andere must reads

Ontdek deze 4 leuke lettertypes

Ontdek deze 4 leuke lettertypes
leuke lettertype
leuke lettertype
typografie

Wil jij een fantastische website met eigen identiteit of heb je interesse om je bedrijf te rebranden? Wij gaan jou helpen het maximale eruit te halen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

buro brugge | branding & marketing