Magic Has A Formula

Ontwerpen die sfeer creëren en emoties losmaken

We hebben het laatste jaar vele mooie projecten mogen realiseren en ons doel om onszelf als full-service ontwerpbureau te positioneren is werkelijkheid geworden. Bij ons wordt je van A tot Z geholpen: van ontwerp tot oplevering voor websites en drukwerk.

Wij zijn Zeeuwen met een beetje stadse arrogantie want wij vinden onszelf ook de juiste partij voor jullie. Waarom? We zijn creatief en sterk in conceptueel denken, we leveren kwaliteit en stoppen niet voordat je met een glimlach naar buiten loopt.

Ons doel is om je te ontzorgen en te helpen om de juiste keuzes te maken. Vertrouw in onze kennis en kunde en geniet.

Item No.

01. Onderzoek

Voordat we beginnen met ontwerpen, doen we altijd eerst een inspiratieonderzoek naar typografien, kleuren en beeldmerken of illustraties. Deze bevindingen en de eerste schetsen laten we in een keurige presentatie aan je zien.

Item No.

02. Ontwerp

Het ontwerp van de huisstijl is de basis van de uitstraling van jouw bedrijf. Met een krachtige huisstijl, bereik je de juiste doelgroep en onderscheid je jezelf van concurrenten uit de buurt.

Item No.

03. Oplevering

Een logo creëren is een spannend proces Geniet ervan en van al het goede dat het je zal brengen. Bij het ontwerp denken wij ook na over de toepasbaarheid zodat het logo altijd herkenbaar is, zowel online als in print, op de gevel, op kleding enzovoorts.

Deze klanten gingen je voor

Bistro Beaufort

Beaufort wordt een splinternieuwe bistro op de duinen in Cadzand-Bad. Op dit moment zijn we volop bezig met het ontwerp van de huisstijl en alle benodigde producten, zoals visitekaartjes, menukaart, website etc.

ISTEC installaties

Voor Robert hebben we inmiddels het logo ontworpen en is de huisstijl afgerond. Op dit moment zijn we bezig deze door te voeren naar het ontwerp van de website en andere producten zoals advertenties.

Visgroothandel Mike de Houck

Voor Visgroothandel Mike de Houck uit Breskens hebben we het volledige ontwerp van de website en webshop verzorgd. Al zijn horeca klanten kunnen nu online een bestelling plaatsen. Daarnaast is er een support-omgeving waardoor hij klachten en vragen beter kan behandelen.

Petit Paris | Weg van Jou de film

Voor de grote Nederlandse speelfilm Weg van Jou hebben we de volledige crowndfunding website ontwikkeld. Hierop konden mensen meedoen met de campagne, kiezen uit een bepaald pakket en meteen online betalen via iDeal. Daarnaast hebben we 3 maanden lang marketing campagne gevoerd in Zeeuws-Vlaanderen, veel regionale aandacht gekregen en uiteindelijk meer dan 110.000 euro opgehaald.

Andere klanten waarvoor wij werken:

Amuse Breskens, Beachhouse 25, Strandcamping Groede, Brouwerslokaal Groede, Dutch Bargain, Marckensteijn, Cocoon Lifestyle, Cadzand Sports, Meeusen Composites, Blend Brothers, Meneer Caboor, Restaurant De Vijverhoeve, Restaurant J&B, Vishandel Terence Zahn en vele anderen.

Wij zijn trots op
onze diensten