Magic Has A Formula

Ontwerpen die sfeer creëren en emoties losmaken

We hebben het laatste jaar vele mooie projecten mogen realiseren en ons doel om onszelf als full-service ontwerpbureau te positioneren is werkelijkheid geworden. Bij ons wordt je van A tot Z geholpen: van ontwerp tot oplevering voor websites en drukwerk.

Wij zijn Zeeuwen met een beetje stadse arrogantie want wij vinden onszelf ook de juiste partij voor jullie. Waarom? We zijn creatief en sterk in conceptueel denken, we leveren kwaliteit en stoppen niet voordat je met een glimlach naar buiten loopt.

Ons doel is om je te ontzorgen en te helpen om de juiste keuzes te maken. Vertrouw in onze kennis en kunde en geniet.

Item No.

01. Onderzoek

Voordat we beginnen met ontwerpen, doen we altijd eerst een inspiratieonderzoek naar typografien, kleuren en beeldmerken of illustraties. Deze bevindingen en de eerste schetsen laten we in een keurige presentatie aan je zien.

Item No.

02. Ontwerp

Het ontwerp van de huisstijl is de basis van de uitstraling van jouw bedrijf. Met een krachtige huisstijl, bereik je de juiste doelgroep en onderscheid je jezelf van concurrenten uit de buurt.

Item No.

03. Oplevering

Een logo creëren is een spannend proces Geniet ervan en van al het goede dat het je zal brengen. Bij het ontwerp denken wij ook na over de toepasbaarheid zodat het logo altijd herkenbaar is, zowel online als in print, op de gevel, op kleding enzovoorts.

Ieder project, hoe groot of klein, willen we met dezelfde professionaliteit, creativiteit en passie aanpakken. We zijn op ons best als we in de volledige breedte kunnen helpen, dus van concept, ontwerp tot uitvoering:

  1. Concept. Bedenken van een nieuw product of dienst of een bestaand product of dienst nieuw leven inblazen.
  2. Ontwerp. Ontwerpen van een unieke en herkenbare identiteit die aansluit bij jouw doelgroep. Onze ontwerpen kenmerken zich door een moderne, professionele en tijdloze uitstraling.
  3. Uitvoering. Wij zijn de bewakers van jouw identiteit en zorgen ervoor dat deze voor al je online & offline communicatie uitingen dezelfde uitstraling heeft.

Als we samen met onze klanten een duurzame relatie kunnen opbouwen, hebben wij ons doel bereikt.

Van horeca-zaken tot aan woonwinkels en technische installateurs

Amuse Breskens, Beachhouse 25, Strandcamping Groede, Brouwerslokaal Groede, Dutch Bargain, Marckensteijn, Cocoon Lifestyle, Cadzand Sports, Meeusen Composites, Blend Brothers, Meneer Caboor, Restaurant De Vijverhoeve, Restaurant J&B, Vishandel Terence Zahn en vele anderen.

Petit Paris | Weg van Jou de film

Voor de grote Nederlandse speelfilm Weg van Jou hebben we de volledige crowndfunding website ontwikkeld. Hierop konden mensen meedoen met de campagne, kiezen uit een bepaald pakket en meteen online betalen via iDeal. Daarnaast hebben we 3 maanden lang marketing campagne gevoerd in Zeeuws-Vlaanderen, veel regionale aandacht gekregen en uiteindelijk meer dan 110.000 euro opgehaald.

Visgroothandel Mike de Houck

Voor Visgroothandel Mike de Houck uit Breskens hebben we het volledige ontwerp van de website en webshop verzorgd. Al zijn horeca klanten kunnen nu online een bestelling plaatsen. Daarnaast is er een support-omgeving waardoor hij klachten en vragen beter kan behandelen.

Bistro Beaufort

Beaufort wordt een splinternieuwe bistro op de duinen in Cadzand-Bad. Op dit moment zijn we volop bezig met het ontwerp van de huisstijl en alle benodigde producten, zoals visitekaartjes, menukaart, website etc.

ISTEC installaties

Voor Robert hebben we inmiddels het logo ontworpen en is de huisstijl afgerond. Op dit moment zijn we bezig deze door te voeren naar het ontwerp van de website en andere producten zoals advertenties.

Laatste werk

Alle projecten

Kan ik je helpen

Contact

Wij zijn trots op
onze diensten