Ons portfolio

Wij ontwerpen moderne en tijdloze huisstijlen, logo’s en websites zorgen dat je online beter wordt gevonden. De laatste jaren hebben we vele mooie projecten mogen realiseren en ons doel om onszelf als full-service marketingbureau te positioneren is werkelijkheid geworden. Bij ons word je van A tot Z geholpen: van ontwerp tot oplevering voor websites en drukwerk. .

Bekijk hier ons portfolio met projecten.

Promotiefilm Gemeente Sluis

Ontwerp origineel geboortekaartje

Website design Strand Ruig

Website design De Vijverhoeve

Website design Boutique Hotel Uma

Website design Restaurant Dell’arte

Website design Beachhouse 25

No Time Fit Personal Coaching | Conceptpresentatie

No Time Fit Personal Coaching | Inspiratieonderzoek

Website design Restaurant Gino’s

logo en website ontwerpers

Website design Hello Zeeland

Website design Meeuwsen Composites

Website design RV Design

Ontwerp Cadeaubon Bloomy’s

Ontwerp Sticker Bloomy’s

Website design VG Wonen

Website design Ploeg Plus

Website design Kitesurfschool Dare 2 Kite

Website design Cadzand Sports

Website design De Havenhut

Website design De Beeldstrateeg

Website design Brouwerslokaal Groede

Website design Mike de Houck

Van horeca-zaken tot aan woonwinkels en technische installateurs

Amuse Breskens, Beachhouse 25, Strandcamping Groede, Brouwerslokaal Groede, Dutch Bargain, Marckensteijn, Cocoon Lifestyle, Cadzand Sports, Meeusen Composites, Blend Brothers, Meneer Caboor, Restaurant De Vijverhoeve, Restaurant J&B, Vishandel Terence Zahn en vele anderen.

Petit Paris | Weg van Jou de film

Voor de grote Nederlandse speelfilm Weg van Jou hebben we de volledige crowndfunding website ontwikkeld. Hierop konden mensen meedoen met de campagne, kiezen uit een bepaald pakket en meteen online betalen via iDeal. Daarnaast hebben we 3 maanden lang marketing campagne gevoerd in Zeeuws-Vlaanderen, veel regionale aandacht gekregen en uiteindelijk meer dan 110.000 euro opgehaald.

Visgroothandel Mike de Houck

Voor Visgroothandel Mike de Houck uit Breskens hebben we het volledige ontwerp van de website en webshop verzorgd. Al zijn horeca klanten kunnen nu online een bestelling plaatsen. Daarnaast is er een support-omgeving waardoor hij klachten en vragen beter kan behandelen.

Bistro Beaufort

Beaufort is een splinternieuwe bistro op de duinen in Cadzand-Bad. Wij hebben een nieuwe huisstijl met logo ontworpen met daarbij de website, menukaart en visitekaartjes.

ISTEC installaties

Voor Robert hebben we inmiddels het logo ontworpen en is de huisstijl afgerond. Op dit moment zijn we bezig deze door te voeren naar het ontwerp van de website en andere producten zoals advertenties.