Producten
  • Huisstijl
  • Logo
  • Visitekaartje
  • Menukaart
  • Signing
Klant
  • Restaurant Amuse

Huisstijl Restaurant Amuse

Restaurant Amuse is een klein intiem restaurant in hartje Breskens. Hier kun je genieten van culinaire hoogstandjes in huiselijke sferen. Het warme interieur, leren stoelen, de inpsirerende quotes en planten aan de muur, zorgen ervoor dat gasten lang blijven tafelen. Deze kenmerken wilden we terug laten komen in het ontwerp van de nieuwe huisstijl.

Huiskamer, restaurant, gezellig, toegankelijk, speels, jong en oud

Inspiratie

Voordat we beginnen met ontwerpen, doen we altijd eerst een inspiratieonderzoek naar typografien, kleuren, beeldmerken, illustraties en fotografie. Bekijk hier het volledige moodboard met ideeën.

Kleuren
Dark Tangerine

#f6a017

Grayish green

#7d867e

Silver

#c2c2c2

Cherokee

#f8c582

Fonts

Remachine Script is een script lettertype ontworpen door specialist Måns Grebäck. Een script is een digitaal lettertype dat gemaakt is uit geschreven letters (Wikipedia). Een script geeft een losse, informele sfeer aan een tekst. Wij hebben voor dit lettertype gekozen om het toegankelijke van Restaurant Amuse, waar jong en oud welkom is, naar voren te laten komen.

Anke is een duidelijk leesbaar lettertype ontworpen door Noe Araujo. Wij hebben voor dit lettertype gekozen om het logo een tijdloze uitstraling te geven en de tagline in het logo duidelijk leesbaar te maken.

Producten

Wij hebben voor Amuse een menukaart en visitekaartje mogen ontwerpen.

Ontwerp visitekaartje

Ontwerp menukaart (bekijk volledige menukaart)

Schetsen