Producten
  • Huisstijl
  • Logo
  • Visitekaartje
  • Menukaart
  • Signing
Klant

Huisstijl Boutique Hotel Uma

Uma is een klein boetiekhotel met 5 unieke kamers, een bistro en een vergaderruimte gesitueerd in een klein dorpje genaamd Cadzand, dicht bij het strand.

Wij mochten voor Uma een website en een nieuwe huisstijl ontwerpen. We hebben verschillende logo’s ontworpen voor zowel het hotel, de bistro en voor Uma als geheel. De look & feel van het ontwerp is chique & toegankelijk.

Frans, klassiek, modern, ambitieus, innovatief

Inspiratie

Voordat we beginnen met ontwerpen, doen we altijd eerst een inspiratieonderzoek naar typografien, kleuren, beeldmerken, illustraties en fotografie. Bekijk hier het volledige moodboard met ideeën.

Kleuren
Lush Meadow

#01513f

Spicy Mustard

#d2ae5a

Dark green

#121413

Pink swan

#b6b6b6

Fonts

Morva is een mooi klassiek lettertype. Het heeft een uniek karakter in vergelijking met andere serif-lettertypen en wordt gecombineerd met prachtige swirl-ornamenten. Dit lettertype is geschikt voor een logo ontwerp, website, menukaart en promotiemateriaal.

Butler is een serif-lettertype geïnspireerd op een mix van zowel Dala Floda als Bodoni. Het doel was om het lettertype een moderne uitstraling te geven door aan de rondingen te werken, dunne en dikke lijnen te combineren om het contrast te versterken. Dit lettertype werkt geweldig voor grote titels voor covers op boeken, posters en meer…

Producten

Wij hebben voor Uma een menukaart en visitekaartje mogen ontwerpen.

Ontwerp visitekaartje

Ontwerp menukaart (bekijk volledige menukaart)