Nieuwe promotiefilm

Ontdek de Gemeente Sluis

Prachtige nieuwe promotiefilm voor de Gemeente Sluis

Projectbeschrijving

“Onze streek is stoer, ruig, kalm en vriendelijk tegelijk”, dat waren de kernwaarden die wij en de Gemeente Sluis met elkaar deelden. Onze opdracht was de productie van de nieuwe promotievideo voor de Gemeente Sluis waarin de verschillende unieke facetten en gebieden in onze streek op een moderne en krachtige wijze in beeld zijn gebracht.

De facetten van onze streek zijn water, wind, strand, poldersruimte en rust. Het zijn de usp’s waarmee onze streek zich onderscheidt van andere gebieden.

De meeste beelden hebben we in de ochtend- en avond uren opgenomen, wanneer het leven langs de Zeeuwse kust begint en wanneer Zeeuwen hun rustmomenten hebben. Overdag kan de zon ook te hard zijn waardoor de beelden minder spannend, minder bijzonder zijn.

Fresh Frame

Onze vaste partner voor video & film is Jurgen Buijsse van Fresh Frame: een jong dynamisch bedrijf, gevestigd in Eede. Door bedrijven op een frisse manier in beeld te brengen met de modernste apparatuur en nieuwste technieken, kunnen ze een breed en divers publiek bereiken. Het Zeeuws Vlaamse decor speelt veelal een belangrijke rol in hun video’s en doet ze vaak beseffen hoe trots ze op hun streek zijn. 

Project

Nieuwe promotiefilm Gemeente Sluis 

Klant

Gemeente Sluis

Ons werk

Concept, script, filmondersteuning, projectmanagement, communicatie

Partner

Fresh Frame

Natuur

We wilden een bijzondere film maken die emoties losmaakt, de kijker een moment van bezinning geeft maar die ook blijdschap & trots opwekt. Natuur & rust zijn de belangrijkste focuspunten in de video. Het gaat in de film dus minder over specifieke dorpen of bezienswaardigheden maar meer over de natuur en het leven eromheen. Uit die natuur wilden we het leven in beeld brengen, van de dieren en de mensen.

Tempo en dynamiek was belangrijk

Dynamiek in de film was belangrijk: tempo afgewisseld met rustmomenten. En we wilden toewerken naar een krachtig einde.