Magic Has A Formula

Ontwerpen die sfeer creëren en emoties losmaken

Je bent bij ons aan het goede adres als je stappen vooruit wilt zetten. Wij zijn een full-service marketingbureau: bij ons word je van A tot Z geholpen: van ontwerp tot oplevering voor websites en drukwerk.

Wij creëren beleving en maken emoties los, dat is ons doel! Wij zijn creatief en sterk in conceptueel denken, we leveren kwaliteit en stoppen niet voordat je met een glimlach naar buiten loopt. Achter alles wat wij doen, zit een gedachte, een strategie.

Ons doel is om je te ontzorgen en te helpen om de juiste keuzes te maken. Vertrouw in onze kennis en kunde en geniet.

Item No.

01. Onderzoek

Voordat we beginnen met ontwerpen, doen we altijd eerst een inspiratieonderzoek naar typografien, kleuren en beeldmerken of illustraties. Deze bevindingen en de eerste schetsen laten we in een keurige presentatie aan je zien.

Item No.

02. Ontwerp

Het ontwerp van de huisstijl is de basis van de uitstraling van jouw bedrijf. Met een krachtige huisstijl, bereik je de juiste doelgroep en onderscheid je jezelf van concurrenten uit de buurt. Een logo creëren is een spannend proces. Geniet ervan en van al het goede dat het je zal brengen.

Item No.

03. Oplevering

Bij het ontwerp denken wij ook na over de toepasbaarheid van het logo zodat deze altijd herkenbaar is, zowel online als in print, op de gevel, op kleding enzovoorts. Het logo wordt hiervoor in allerlei verschillende bestandsformaten aan je opgeleverd.

Ieder project, hoe groot of klein, willen we met dezelfde professionaliteit, creativiteit en passie aanpakken. We zijn op ons best als we in de volledige breedte kunnen helpen, dus van concept, ontwerp tot uitvoering:

 

  1. Concept. Bedenken van een nieuw product of dienst of een bestaand product of dienst nieuw leven inblazen.
  2. Ontwerp. Ontwerpen van een unieke en herkenbare identiteit die aansluit bij jouw doelgroep. Onze ontwerpen kenmerken zich door een moderne, professionele en tijdloze uitstraling.
  3. Uitvoering. Wij zijn de bewakers van jouw identiteit en zorgen ervoor dat deze voor al je online & offline communicatie uitingen dezelfde uitstraling heeft.

Als we samen met onze klanten een duurzame relatie kunnen opbouwen, hebben wij ons doel bereikt.

Marketingtips

5 belangrijke tips in je Facebook content strategie

| Facebook | No Comments
Haal alles uit je Facebook content strategie met deze 5 tips. Content is de verzamelnaam voor tekst, beeld en geluid of een mix daarvan. Je kunt bij content denken aan video’s, artikelen, infographics,…

4 gave lettertypes in branding

| Branding | No Comments
Ontdek deze 4 gave lettertypes in branding is business. Must read: het grote belang van de juiste typografie voor je merk Wil jij een fantastische website met eigen identiteit of…
Laatste werk

Portfolio

Kunnen wij je helpen

Contact